lördag 6 februari 2010

Vädret ruinerar oss.....

Vi har sett allt vi vill se, eller rättare sagt allt vi orkar se. Det är fortfarande MASSA kvar att se men då innebär det massa timmar i bilen, och DET vill vi inte ha. Vad kan vi då göra... ja en tur till närmsta lite störra stad, Torquay, surfstaden. Jaa och med dåligt väder, vad gör man då?? Springer runt på stan och gör av med MASSA pengar. Som tur är så är det sommarreor här nu så riktigt ruinerade blir vi nog inte. Men så mycket sommarkläder behöver vi nog inte köpa i sommar......
My sitter iklädd ny outfit bland alla våra fynd. För mig vart det mycket tränings och fritidskläder, Anders satsade på skjortor och tröjor, barnen fick badkläder, tröjor od.

Efter middagen fick vi besök av vår supermysiga värd Hadyn. Man behöver aldrig vara orolig för att det ska bli tyst tillsammans med honom, för han har massa intressant att berätta. Verkligen härlig männsika som ger dig massa inspriation och energi. Att han ser ut som en riktig Aussie är väl heller ingen tvekan. Hans förfäder kom dock från Sydafrika. Åkte hit med båt och gick på grund två ggr precis här utanför, blev tillbakaförda till Sydafrika båda gångerna. Tredje gången gillt lyckades de även ta sig i land. Det är vi glada för, för annars hade vi inte heller varit i det här huset idag.

Bara tre dagar kvar här nu och sen två dagar i Melbourne. Kommer kännas lite sorgligt att åka här ifrån, men det ska bli kul att få ta emot Hadyn och Elizabeth i Sverige nästa år.
God Natt!

Inga kommentarer: