torsdag 21 januari 2010

Äntligen en stranddag igen....

Nu börjar värmen komma tillbaka igen så då blev det en efterlängtad stranddag. Igår fick vi låna bodyborads av våra värdar, och det var superkul att leka med i vågorna. Även barnen tyckte det var kul även fast de mest var i vattenbrynet med dem. Det var första gången som de verkligen var nöjda med att vara på stranden, de ville inte ens gå hem.

I förmiddags så kom frun i huset (Inte Ann utan hon som bor här på riktigt) och ville visa oss att det satt en Koala i ett av träden på tomten bredvid. Superhäftigt att komma så nära dem.

Nu sitter vi på altanen och hör lite musik nerifrån centrum, det känns ganska lockande att gå ner och spendera några kvällar på de olika restaurangerna här och se allt nattliv. Vi får försöka bestämma oss om vi ska fortsätta på en kulturella stilen och åka på massor av utflykter eller om vi ska lugna oss ett tag och njuta av vad Lorne har att erbjuda, det är ändå ett av Australiens semesterparadis. Vad tycker ni? Bombardera oss med kommentarer.

Det blir inga bilder idag för vi håller på och laddar upp kameran och den var ändå inte med till stranden. Om det blir stranddag imorgon igen så får vi försöka ta lite nya surfbilder och lägga upp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vi tycker att ni ska göra precis vad ni känner för. Men det är nog inte så dumt att ta det lite lugnt och njuta av Lorne också, speciellt om det är fint väder.
Kram till Er alla
Evi & Jonny

Han sa...

Vi får se hur vädret utvecklar sig. Är det fint blir det Lorne och blir det sämre så får vi försöka oss på lite utflykter.