tisdag 19 januari 2010

Brrr....

Kylan håller i sig, men idag har det iallafall varit uppehåll. Men nu börjar vi längta efter lite strandliv igen, det är en månad sedan vi verkligen levde sådant liv. Skulle vara skönt med lite sol och värme innan man kommer tillbaka till Sverige och kylan igen. Prognosen ser lite bättre ut de närmaste dagarna även om det fortfarande är ganska låga temperaturer. Imorse när vi vaknade var det 15 grader..... INNE! Då ligger man gärna kvar under täcket en extra stund. Men vi försöker ta till vara på dagarna iallafall och naturupplevelserna får högsta betyg.

Igår köpte vi papegojmat och imorse matade vi gojor och vart verkligen kompisar....

Sen åkte vi iväg till Erskin Falls inte långt här ifrån, 300 steg var det ner till fallet.......
sen skulle man upp också, pust!


Men det var värt de många stegen, det är något speciellt med vatten och i rinnande form är det mäktigt!
För att komma så långt fram som möjligt var det vandring över stock och sten i floden. Något som uppskattades av barnen, det var spännande.


Att det har regnat en del det senaste dagarna var bara till en fördel.


Regnskogen omkring var också jättefin.


Efter vattenfallet skulle vi ha BBQ med hamburgare på ett fint ställe i bushen. När vi väl hittat dit och skulle börja grilla så märkte Anders att hamburgerbröden saknades (och det var inte han som packat...). Det var bara att åka hem igen och hämta dessa, sen blev det BBQ nere vid vattnet istället. Inte fel det heller !


Barnen har varit lite rastlösa några dagar så sen fick de leka av sig i några timmar.


Ryktet om den nya restaurangen hade spridit sig och på kvällen kom ett helt gäng med gojor för att få mat.


Det dök upp ett par som vi inte sett tidigare. My tyckte de liknade gamla tanter, måste vara den blå ögonskuggan och frillan.......

Inga kommentarer: