söndag 3 januari 2010

Senaste veckan.....

Regn, regn, regn..... det har regnat precis hela veckan. Inte hela dagarna dock, men mycket sol har vi inte sett till. Det har inte gjort så mycket dock, det är ju varmt och skönt ändå. Men nu börjar man faktiskt längta efter solen igen... Här kommer iallafall ett litet urval av vad vi haft för oss i veckan.









Förutom många roliga leksaker så har Paul och Karen även några husdjur som tex skalbaggar, spindlar och här ser ni den pratande och visslande fågeln Boo. (Mannen brevid är min man, den utan näbb alltså/Hon)

Här kommer en utav Pauls favoritleksaker också.... en utomhusbyggd tågbana.


En tur till Ellenborough Falls blev det en dag. Otroligt vackra vyer på vägen dit, väl värt ett besök!


Nyårsafton har det visst också varit. Det här fyrverkeriet hade vi vid niotiden. Det verkar som att man kör ett tidigt och ett sent fyrverkeri här. Det roligaste var när Christopher tejpade fast fyrverkerier på mc-hjälmen, tuttade på och körde iväg. Tyvärr ingen bild på det, men vi har filmat och kan länka till det senare.
Gott nytt År förresten!


På årets första dag var det 50-årskalas för kusin!. Partajet hölls nere i hennes studio och under tak hela tiden eftersom det spöregnade hela kvällen. Lika kul hade vi för det!

Många gäster var det på kalaset, runt 60 pers. Dagen efter skulle alla försöka ta sig upp från den tillfälliga parkeringsplatsen. Inte det lättaste...... Alla bilar var tvugna att dras upp. Av Paul och hans lilla traktor från början, men sen var det en bil som satt fast ordentligt.... Då körde en av gästerna fram storbilen. Lätt som en plätt trodde han och även vi.......

Tyvärr inte..... efter en stund satt även han fast i geggan (till allas glädje :o)   ). Det var bara att köra fram lilltraktorn igen, och se på sjutton, han fick faktiskt upp båda bilarna. Alla tjatade sedan på Anders att även han skulle köra upp sin bil med en gång eftersom hjälp fanns att få. Anders tyckte igentligen att det var bättre att vänta tills leran torkat, men ok då. Alla väntade med spänning...... men tji fick de. Om det berodde på att han tog sats, är van vid svenskt vinterväglag eller om hans fyrhjulsdrivna bil var bättre än alla de andra.... det förtäljer faktiskt inte historien. Men skoj var det! Detta skedde vår sista dag hos kusin... Sorgligt att åka där ifrån, men idag var det faktiskt dags...

Nu har vi lämnat landet och leran och givit oss in i storstadsdjungeln, Sydney. Här ska vi tillbringa fyra nätter och än så länge kan man väl säga att vi är mer än nöjda. Vårt lägenhetshotell motsvarar mer än väl alla förväntningar. Det är fantastiskt fint och ligger jättecentralt. Riverside hotell Brisbane, släng dig i väggen!
Nu är det dags att lägga sig så man orkar upp imorgon. God Natt!    /Hon alias Han

Inga kommentarer: