torsdag 14 januari 2010

Philip Island

Idag har vi bara tagit det lugnt här på Philip Island. Här skulle man lätt kunna vara en vecka för det verkar finnas massor att göra. Superfina stränder, mysiga gator med massor av fik och restauranger m.m. och ungefär en miljard flugor, väldigt sällskapliga sådana också. När man går omkriong har man typ 20 stycken runt ansiktet som surrar omkring, kan vara dagens U-lands problem. Ann försökte att fånga några på bild men då har de självklart den goda smaken att försvinna....

Observera flugan på läppen och inte näshåren.


Damen på bilden är en så kallad LOCAL. Hon har varit med länge och vet vad som krävs. Solbrännan i ansiktet blir nog ganska rolig dock. Det är inte varje dag som man ser någon som har en rutig solbränna ;-)

Lunchen blev en BBQ med korvar vid en jättefin lekpark som hade utsikt över vattnet.

My gungar så håret flyger



Meja hänger vid Piren lite senare efter att vi fika glass till barnen och ice coffee till vuxna. Inte lika lång Pir som i Hervey Bay.


Texten syns inte så bra på bilden men det står att man skall ge företräde för bilarna vid övergångsställena. Själv har man ju fått lära sig att människor är mjuka och bilar är hårda och därför skall bilarna visa hänsyn vid övergångsställena istället. Det är bara att ta seden dit man kommer...

Ikväll har vi sista natten i husbilen och det ska bli skönt att komma till ett hus igen. Det är super att åka omkring i en husbil men den är väldigt liten dock, har man inte koll på alla saker hela tiden är det lätt att det blir stökigt. Imorgon ska det bli spännande att se vad vi får för bil, vi börjar samla på oss ganska mycket packning. I värsta fall får vi försöka hyra en takbox också:-)

Inga kommentarer: