måndag 25 januari 2010

Ett besök till surfstaden Torqay

Imorse när vi vaknade så var det första Meja sa "Jag vill ha My kvar" och efter en stund så sa hon "men det var inte på riktigt det var den dröm" Det är ju skönt att höra att hon tycker om sin syrra även fast de kivas ibland. Med tanke på att vi varit med varandra 24/7 nu i snart två och en halv månad så är det helt fantastiskt hur bra allt gått och med tanke på att de inte har det så lätt med alla andra barn eftersom de inte förstår engelska heller. I och för sig så märker man på barn att de kan leka tillsammans ändå och på något vis så gör de sig förstådda ändå.

Imorse fick vi besök av white trash

Meja döpte honom till "Rutten" för när jag skrämt iväg honom så kom han tillbaka efter en stund igen och då sa Meja nu är Rutten tillbaka ;-)


Lite senare så var det Kackadu konferens på altanen. Superhäftigt. Men även dessa fick vi gå ut och schasa iväg. De käkar upp trät runt fönster och dörrar så de som bor här tycker inte om dem.

Efter detta så bar det av till Torqay, Australiens surfhuvudstad. Tydligen så är vågorna riktigt bra där. När vi kom dit så köpte vi med oss lite mat och gick ner på stranden för att äta och kolla på lite surfare, men det var knappt en krusning på vattnet så det fanns inte någon surfare så långt ögat nådde. Vi hade en supermysig eftermiddag där ändå och just den här stranden är inte den riktiga surfstranden utan den heter Bells beach och ligger en bit ifrån så vi åkte dit lite senare och där var det fullt med både stora vågor och surfare. Vi var ute och bodysurfade i vågorna och det var verkligen superkul när vågorna var lite större.




1 kommentar:

Anonym sa...

Det ser lugnare ut när du ligger ner än när du stod upp på brädan.
farmor