tisdag 26 januari 2010

Brrr.....


Lorne är fantastiskt vackert och allt här vi har sett likaså... MEN, klimatet alldeles för likt svensk sommar. Alldeles för opålitligt. Imorse när vi vaknade var det grått och kallt ute, med det gjorde inte så mycket för vi var rätt sega och passade på att bara slöa här hemma. Sen åkte vi till Qdos Arts och åt lunch och tittade på all konst. All konst är verkligen inte fin... eller mao, smaken måste verkligen vara som baken.

Hur som helst, solen tittade fram igen och efter lunchen gav vi oss iväg för att bada. Hade sett en strand igår med jättestora roliga vågor. Visserligen var det också jättestora vågor även idag, men till på köpet otroligt blåsigt och kallt. Vi letade oss fram till en annan strand där det var lite mer lä. Men nu var kl nästan tre och den värme som fanns höll sig inte så länge. Tillslut satt vi där och småfrös allihop och undrade vad sjutton vi gjorde där. Vi åkte hem! Nu är det grått ute och regnar småspik. Hoppas på bättre imorgon! Men enligt prognoserna kommer inte värmen att infinna sig än på många dagar....

Qdos Arts. Rolig meny i restaurangen. Jag beställde pumpa och russinsallad med parmaskinka. Fattade först inte att det skulle vara russin i och blev ganska besviken när jag fick höra det och ångrade att jag inte tagit  pestopizza med grillade grönsaker som Anders. Men salladen var jättegod (och russina mikrosmå).


Efter vi ätit gick vi en sväng i skulpturparken. Denna var faktiskt riktigt fin.


Så även tjejen brevid.



Men det här...inte så vackert. 25 000 AUD ville de ha för dessa gamla stockar, motsvarande ca 160 000 SEK. Någon som är intresserad?? Sätt in summan på mitt konto så går jag och shoppar och skickar ner flotten i havet med adress till Sverige :o) .

1 kommentar:

Loewys sa...

Åh, vad roligt att läsa lite om hur ni har det! Första gången Ella o Maja o jag är inne o kikar (efter lite tjat om att komma åt länken men nu kom Linda till undsättning :-).....). Vi har inte hunnit igenom allt men fortsätter i veckan. Ella gillade ditt fina dykhopp My!! Och Maja pratar för fullt om att träffa sin kompis Meja som kommer hem snart! Vykortet kom fram häromda'n, många tack.
Kramar från oss allihopa!