lördag 30 januari 2010

Jippi, en varm dag på stranden.....

Äntligen så har vi fått en riktigt härlig stranddag. Imorse när vi åt frukost så var det mulet och ganska kallt, så började Ann titta på väderprognoserna för olika delar i Australien för att förbereda en plan B om inte vädret skulle vända. Men swtrax innan lunch så sprack det upp och blev en toppen dag. Voi skynade oss ner till beachen och väl där så var även vågorna super. Antagligen de största sen vi kom hit så det blev en riktigt rolig eftermiddag, vi kunde knappt slita oss från stranden men till sist åkte vi hem bara för att ladda om med mat och dryck och sen bar det av tillbaka till BBQ området vid stranden så åt vi middag där. Jag förstår inte varför vi inte har offentliga BBQ i Sverige för det är supermysigt och man träffar alltid nya roliga människor på samma gång.
Nu sitter vi på altanen för första kvällen på superlänge, det är ju så det skall vara. Det var ju därför som vi åkte till andra sidan jorden för att garanterat få varma dagar och kvällar. Sista veckorna har det ju mer varit svensk sommar över vädret.
Jag och en Mate som står vid BBQ, Han hade flyttat från Sydafrika för tio år sen för han tyckte att det inte var säkert att bo där. Vi grillade kycklingspett och hade bakpotatis, grönsaker och dippsåser till. Till efterrätt blev det vattenmelon.

My tyckte staketen var roligast att klättra på.

Meja i skymningen med havet som bakgrund.

Fullmånen lyste upp för några tappra kvällssurfare.

Nu har vi fått sällskap av en Opposum på altanen och i bakgrunden hör vi vågorna. En skön avslutning på dagen. Nu hoppas vi på en lika fin dag imorgon också.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det var väl skönt att ni fick fint väder igen. Hoppas att det håller i sig./ farfar

Anonym sa...

Vilken jättefin bild på Meja Feja och naturligtvis även på lilla My.

Kram Tina