onsdag 27 januari 2010

En dag på Charles street......

Idag har vi haft en hel dag i huset förutom en liten tur ned på stan för att handla lite och ta en fika. Det var riktigt skönt att bara slappa omkring eftersom det fortfarande inte är särskillt varmt. Idag var det 18 grader och ganska blåsigt så om man ligger på stranden så blir det ganska kallt. Kvällen har vi tillbringat tillsammans med våra husvärdar, det var riktigt kul att bjuda hem dem på middag och få säga "Welcome home to yourself on dinner". Dom är verkligen supertrevliga och det känns inte alls jobbigt att ha dem boende under oss. De är verkligen måna om att inte störa oss.


Vi hittade denna fula fisk när vi var nere vid fiskaffären. En annan dag när vi var nere hängde en hel haj utanför men idag var det bara ett huvud istället.


Idag har det varit en dag fullspäckad med fåglar igen. Det har vimlat av dem upp hos oss igen, Kookaburror, Kakaduor och kungspapegojor som på bilden. My och Meja har fått springa om kring me fågelfrö hela dagen för att se till att alla har varit mätta.


Middagen blev, toast med skagenröra, lax med romsås och vitchoklad mousse med jorgubbar. Allt för att vänja våra värdar med den svenska kosten ;-) Allt gick ner utan protest så de kommer nog att klara sig när de kommer till oss istället.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åh, vad det ser gott ut!
Birgitta